Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 11 augustus 2015

Douchen als Tim Cook met Nebia Shower

De makers van deze douchekop kunnen zich geen betere start van hun Kickstarter-campagne wensen. Niet alleen was het doel van 100.000 dollar binnen no-time gehaald, ook Apple CEO Tim Cook heeft in de Nebia Shower geïnvesteerd.

Wat maakt de Nebia Shower zo speciaal? Het systeem verbruikt 70 procent minder water, maar weet ook een 10 keer grotere wateroppervlakte te creëren. Dit door het water in kleinere druppels te vernevelen.

Water besparen is belangrijk en zeker in Apple’s thuisstaat Californië, waar extreme droogte steeds vaker voorkomt, is iedere druppel meegenomen. In de Kickstarter-video wordt gouverneur Brown van Californië dan ook aangesproken om de Nebia Shower eens te proberen.

De Nebia-douches zijn de afgelopen tijd geplaatst bij diverse bedrijven in Silicon Valley, waaronder de campus van Apple, Google, Stanford en door heel de VS bij luxe sportscholen van Equinox Gyms. Als je ook zo’n douche wilt, moet je je haasten. De early bird special van 250 dollar is al uitverkocht. De levering laat overigens nog even op zich wachten, op dit moment is mei 2016 het doel van de Nebia-makers.

Reageer op artikel:
Douchen als Tim Cook met Nebia Shower
Sluiten