Back to School-actie gestart bij APR’s

Door: Raymon Mens - 6 reacties

De jaarlijkse studentenactie laat bij Apple nog even op zich wachten, maar de Nederlandse Apple Premium Resellers zijn al een eigen actie gestart: 10 procent korting op een Mac of iPad voor je studie. Geldig in de maanden augustus en september.

De studentenkorting geldt bij Amac, iCentre, ivizi en Xando op alle Mac en iPad modellen met uitzondering van de 12-inch MacBook. Enkele winkels hebben aanvullende acties, wij zetten ze met directe links op een rij.

Amac (ook webshop)

iCentre (ook webshop)

ivizi (geen webshop)

Xando (ook webshop)

Voorwaarden

Een studenten- of docentenkaart is vereist om van de actie te profiteren en als je nog niet met een studie gestart bent, volstaat een bewijs van inschrijving. In APR’s met webshops kan het bewijs na bestelling geupload worden. Maximaal een Mac en iPad per student. Kijk voor alle voorwaarden op de website van de APR.

Waar blijft de actie van Apple?

In de VS krijgen studenten gratis een Beats Solo2 On-Ear Headphone bij aankoop van een Mac. De actie start op 6 augustus, waarschijnlijk horen we voor die tijd ook wat de Nederlandse actie is.
students-macbooks-640
(Dit bericht is na publicatie gecorrigeerd: De aanbiedingen zijn bij APR Xando ook geldig in de webshop)

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  Psmiles

  De links bij m.n. iCentre werken niet

 • Profielfoto
  Raymon Mens

  I know. Op de website van iCentre zelf ook niet. Waarschijnlijk zijn ze de webshop nog aan het inrichten en werken de links snel. Ik wilde niet wachten met publiceren tot iCentre z’n site gefikst had.

 • Profielfoto
  Paul Sondervan

  Lekkere korting, NOT!
  Bij iCentre Wacom Intuos Pen-Touch Small van € 99,99 voor € 69,99.
  Als je vervolgens bij de tekentablet gast kijken, dan blijkt deze normaal € 75,95 te kosten.
  Geen € 30,00 korting, maar slechts € 5,96.
  Wacom Intuos Pen-Touch Small

 • Profielfoto
  baziel

  Waarom niet op de nieuwe 12 inch MacBook?

 • Profielfoto
  Raymon Mens

  @baziel: Waarschijnlijk erg weinig marge op, nieuw product. Dit soort acties worden vaak in samenspraak met Apple georganiseerd en dat dicteert wat in de aanbieding mag. Het is verrassend dat de Mac Mini dit jaar meedoet, die was voorgaande jaren uitgesloten omdat de marges daarop ook dun waren.

 • Profielfoto
  Groenevespa

  Nog even afwachten tot de actie van Apple zelf. Ik hoop op een cadeaubon voor de Apple Store net zoals vorig jaar, omdat ik nog een magic mouse bij mijn macbook wil hebben. Maar ik verwacht dezelfde actie als in de VS. Een goede headphone kan ik anders ook wel gebruiken.