Nieuwe Watch-bandjes voor grote polsen

Door: Raymon Mens - 5 reacties

Het assortiment Apple Watch-bandjes is uitgebreid. Geen nieuwe modellen, maar wel extra grote varianten van bestaande bandjes. Zo kunnen mensen met grote polsen Apple’s horloge ook comfortabel dragen. Niet alle bandjes zijn in XL-formaat beschikbaar.

Het sportbandje en de schakelband zijn nu naast Small, Medium en Large ook verkrijgbaar in Extra Large. De grote bandjes zijn alleen voor de 42mm Apple Watch. Grote polsen, groot horloge, moet Apple gedacht hebben.

Het sportbandje kost in alle varianten hetzelfde, namelijk 59 euro. Bij de schakelarmband van 499 euro werkt het anders, je kunt er zes extra roestvrijstalen schakels bijbestellen en het bandje zo geschikt maken voor een pols van meer dan 205 mm. Dat kost 59 euro extra.

De sportbandjes worden standaard in twee formaten geleverd. Bij aankoop kies je tussen een verpakking met S/M- en M/L-bandje voor een polsomtrek van 140 tot 210 millimeter, of de nieuwe optie M/L en L/XL voor polsen van 160 tot 245 mm. Een compleet maatoverzicht is hier te vinden.
watch-schakel

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  Niels
 • Profielfoto
  Victor96

  :lol: Hahaha, geweldig!

 • Profielfoto
  Verwijderen

  Dit is geen humor Niels. Sneu hoor. OMT, kan dat niet weg?

 • Profielfoto
  sanderman

  Ik kreeg er een glimlach van, Swiftly. Als jij dat niet krijgt, wil dat niet zeggen dat anderen het niet als humor kunnen ervaren.

  Kortom, niet zo miepen, en staat iets je niet aan, negeer het dan in plaats van direct te gaan vragen om verwijdering.

 • Profielfoto
  Niels

  @Swiftly: deze komt uit een meme-generator. Persoonlijk zie ik het probleem met het plaatje niet en de tekst (die ik geschreven heb) is alles behalve kwetsend/beledigend. Dat jij dit niet als humor ziet, is jouw probleem. Ik ben blij dat anderen er wel om kunnen lachen. Bovendien zal dit niet zo ver van de realiteit afwijken, want anders bad  geen XL uitgebracht.