Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 17 augustus 2015

‘Apple Store Brussel opent 19 september’

Belgische lezers kunnen hun iPhone 6s waarschijnlijk in een officiële Apple Store gaan kopen. De openingsdatum van de eerste Belgische Apple Store aan de Gulden-Vlieslaan in Brussel staat zo goed als zeker vast op 19 september 2015.

De datum staat in een document van de Kruispuntbank van Ondernemingen, een overheidsregister met gegevens van alle Belgische bedrijven en winkels. Weblog Apple Nieuws Vlaanderen heeft er de hand op gelegd.

De Brusselse Apple Store komt in een nieuwbouwgebied tussen flagship stores van modewerken Zara en Marks Spencer, die winkels openden eerder dit jaar al. In februari meldde OMT als eerste dat de inrichting van het nieuwe pand aan de Gulden-Vlieslaan in Brussel begonnen was. In juni bevestigde Apple de komst van de Flagship Store officieel.


De winkel krijgt 1500m2 winkeloppervlakte en plafons van ruim 9 meter hoog. De Brusselse Apple Store wordt een flagship store, dat wil zeggen dat het de mooiste winkel van het land is en er extra workshops worden geven. Omliggende winkels zijn al open, maar Belgische Apple-fans moeten het nog een maandje volhouden. Naast Brussel staan naar verluidt ook Apple Stores in Antwerpen en Gent op de planning.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Apple Store Brussel opent 19 september’
Sluiten