Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 12 augustus 2015

Apple Store-app ondersteunt nu betalen met cadeaubonnen

Na een grondige verbouwing van de Apple-website, waarbij de website en store geïntegreerd werden, heeft ook de officiële Apple Store-app een update gekregen. Hier geen grote vernieuwingen, maar wel een welkome toevoeging.

In versie 3.4 van de Apple Store-app is het mogelijk om met een cadeaubon te betalen. Die functie ontbrak sinds de eerste versie van de app.

Een cadeaukaart is net voor het plaatsen van een bestelling toe te voegen in het Kassa-scherm. Je kunt de kaart scannen met de camera van je iPhone, maar de code handmatig overtypen is ook mogelijk. Nog een klein detail: bij het redesign van de Apple-website werd het winkelwagentje vervangen door het tasje. Dat is nu ook rechts­onder in de Apple Store-app te vinden, waardoor de site en app beter op elkaar aansluiten.

iTunes-kaart en Apple Store-cadeaubon

Apple heeft twee soorten cadeaubonnen: de iTunes-kaart en de App Store-cadeaubon. De iTunes-kaart is vaak bij supermarkten en boekenwinkels te vinden en alleen geldig in de iTunes-, iBooks- en App Store. De Apple Store-cadeaubon wordt door Apple zelfs verkocht en is geldig in de online en offline Apple Store bij de aanschaf van hardware en accessoires.

Reageer op artikel:
Apple Store-app ondersteunt nu betalen met cadeaubonnen
Sluiten