5 zakelijke iOS-apps met 50% korting

Door: Raymon Mens - 9 reacties

Readdle was een van de eerste 100 bedrijven met apps in de App Store en anno 2015 maakt het bedrijf nog steeds uitstekende apps voor productieve iOS-gebruikers. Ter ere van zijn achtste verjaardag trakteert Readdle nu op alle apps voor de helft van de prijs.

Onderdeel van de actie is Calendars 5, een van de beste kalender-apps voor de iPhone en iPad. Compleet met handig weekvenster, reminders, iCloud-synchronisatie en widget. Er zijn nog 4 apps de moeite waard.

 • Calendars 5 – Slimme kalender en takenlijst (van € 6,99 voor € 2,99)

Nog 4 productieve apps voor de helft

Naast de kalender-app, heeft Readdle ook veel handige tools om van je iPhone of iPad een mobiel maar productief kantoor te maken.

 • PDF Expert 5 – Desktop-klasse app voor formulierentijgers. Invullen, markeren, ondertekenen en annoteren van PDF-documenten. Compatibel met Dropbox, Google Docs en OneDrive. (van € 9,99 voor € 4,99)
 • Scanner Pro 6 – Scannen met je iPhone is sneller dan naar het kopieer­apparaat lopen. Scanner Pro laat je een foto van een document maken en creĂ«ert een perfecte scan. Werkt met Evernote. (van € 6,99 voor € 2,99)
 • Printer Pro – De print-functie van iOS heeft bijna geen opties, deze app wel. Met een trucje is het direct mogelijk om webpagina’s te printen, vervang http:// door phttp:// en je kunt printen. (van € 6,99 voor € 2,99)
 • PDF Convertor – Converteert praktisch alles naar PDF zodat je Windows-contacten je documenten wel kunnen openen. Met ondersteuning voor iCloud, Dropbox en meer clouddiensten. (van € 6,99 voor € 2,99)

Reacties

9 reacties
 • Profielfoto
  Gijs Raggers

  Noem me een zeikerd maar van apps met een nummer moet je ieder jaar een nieuwe versie kopen. Logisch dat ze een keer met korting zijn. Over een half jaar de volle mep.

 • Profielfoto
  html-junky

  @gijs Het ontwikkelen van een app kost erg veel geld, het is logisch dat ze daarna opnieuw geld vragen voor een nieuwe versie. Ik bedoel stel er zitten 4 man (a 3500 euro bruto salaris per maand) dag in en dag uit te zwoegen op nieuwe functies en verbeteringen en jij hebt ooit in het verleden 2 euro betaald. Dan gaan ze die kosten er nooit uit krijgen, nog niet eens gesproken over alle andere kosten.

  Dan zouden ze binnen een maand failliet zijn.

 • Profielfoto
  Nicolinden

  De meeste apps heb ik niet veel mee maar vooral de kalender app op de iPhone vind ik veruit de beste die er is. Heerlijk om je taken en afspraken in 1 view te zien en de week view layout van de iPhone is geweldig. Daarnaast snap ik niet dat mensen klagen dat je een app van een paar euro om de zoveel tijd opnieuw ‘moet’ kopen. Ten eerste je moet niets en ten tweede dat is op de Mac/Windows pc niet anders voor betaalde applicaties maar die zijn veel duurder

 • Profielfoto
  leavestone

  Scanner pro jaren gebruikt echter scannable van Evernote is vele malen beter. En gratis.

 • Profielfoto
  leavestone

  Pdf converter grote onzin je kan alles maar pdf printen.

  Waarom niet kritisch en vergelijk met naties apps / gratis apps. Wat voegen ze toe?

 • Profielfoto
  BomC

  Scannable en Scanner Pro leveren in de ‘quick & dirty’-modus ongeveer dezelfde kwaliteit (“vele malen beter” is larie). Het voordeel van Scanner Pro ligt vooral in de veel uitgebreidere editmogelijkheden van de gescande illustratie.

 • Profielfoto
  BomC

  Bovendien zit je niet vast aan Evernote, maar kun je scans ook naar Dropbox, OneDrive, Google Drive of je eigen server (of Evernote) uploaden. Al met al toch wel wat extra mogelijkheden.

  n.b. sorry voor de extra post, maar de editmogelijkheid was weer eens kaduuk.

 • Profielfoto
  jrepko

  Is eigenlijk een advertorial.

 • Profielfoto
  BomC

  Dat zou het zijn als OMT er geld voor kreeg. Raymon, is dat zo?