Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 5 augustus 2015

5 zakelijke iOS-apps met 50% korting

Readdle was een van de eerste 100 bedrijven met apps in de App Store en anno 2015 maakt het bedrijf nog steeds uitstekende apps voor productieve iOS-gebruikers. Ter ere van zijn achtste verjaardag trakteert Readdle nu op alle apps voor de helft van de prijs.

Onderdeel van de actie is Calendars 5, een van de beste kalender-apps voor de iPhone en iPad. Compleet met handig weekvenster, reminders, iCloud-synchronisatie en widget. Er zijn nog 4 apps de moeite waard.

  • Calendars 5 – Slimme kalender en takenlijst (van € 6,99 voor € 2,99)

Nog 4 productieve apps voor de helft

Naast de kalender-app, heeft Readdle ook veel handige tools om van je iPhone of iPad een mobiel maar productief kantoor te maken.

  • PDF Expert 5 – Desktop-klasse app voor formulierentijgers. Invullen, markeren, ondertekenen en annoteren van PDF-documenten. Compatibel met Dropbox, Google Docs en OneDrive. (van € 9,99 voor € 4,99)
  • Scanner Pro 6 – Scannen met je iPhone is sneller dan naar het kopieer­apparaat lopen. Scanner Pro laat je een foto van een document maken en creëert een perfecte scan. Werkt met Evernote. (van € 6,99 voor € 2,99)
  • Printer Pro – De print-functie van iOS heeft bijna geen opties, deze app wel. Met een trucje is het direct mogelijk om webpagina’s te printen, vervang http:// door phttp:// en je kunt printen. (van € 6,99 voor € 2,99)
  • PDF Convertor – Converteert praktisch alles naar PDF zodat je Windows-contacten je documenten wel kunnen openen. Met ondersteuning voor iCloud, Dropbox en meer clouddiensten. (van € 6,99 voor € 2,99)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
5 zakelijke iOS-apps met 50% korting
Sluiten