Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 17 juli 2015

Znaps brengt ‘Magsafe’ naar iPhone/iPad

MagSafe is al jaren een geliefd onderdeel van de MacBook Air en Pro, waarom heeft Apple nooit iets vergelijkbaars voor de iPhone uitgebracht? De behoefte is er zeker, bewijst de Kickstarter Znaps, een MagSafe-achtig systeem voor iPhone en iPad.

Snaps is een hit op Kickstarter en heeft praktisch alle funding al binnen. Het systeem bestaat uit twee delen: een adapter voor over een Lightning-kabel en magnetische connector voor in de iPhone. Kosten? Vanaf 9 dollar.

Volgens de makers is de plug klein genoeg ook met een hoesje nog prima te passen. Er is een variant voor zowel iOS (Lightning) als Android (Micro USB) en data-overdracht blijft mogelijk. We vroegen de makers hoe het met de MFI-keuring zat, maar volgens hem is dat niet nodig omdat de bestaande kabel met Made For iPhone-chip gebruikt wordt.

Vorig jaar verscheen een soortgelijk product, namelijk Cabin. Dat werd succesvol gefund maar heeft inmiddels te maken met flink vertraagde leveringen en slecht werkende producten. Hopelijk gaat het Znaps beter af, maar je bent gewaarschuwd. Alles alles goed gaat ontvangen de eerste kopers in december hun Znaps-adapters.

Reageer op artikel:
Znaps brengt ‘Magsafe’ naar iPhone/iPad
Sluiten