Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 21 juli 2015

Vierde betaversie iOS 9, OS X El Capitan en watchOS 2 beschikbaar

Kort voor de bekendmaking van de kwartaal­cijfers, heeft Apple nieuwe beta’s van iOS 9, OS X 10.11 en watchOS 2 vrijgegeven. Alle platforms zijn nu toe aan hun vierde beta. Deze nieuwe beta’s zijn voor ontwikkelaars. De publieke beta’s zijn niet bijgewerkt.

Met de nieuwe beta’s is Apple weer terug op zijn tweewekelijks schema waarbij updates op dinsdag vrijgegeven worden, de vorige betaversies van iOS 9, watchOS 2 en OS X El Capitan kwamen op woensdag uit.

In het verleden bracht Apple ongeveer 6 tot 7 beta’s van nieuwe besturings­systemen uit, dat wil zeggen dat de definitieve versies van iOS 9, OS X 10.11 en watchOS 2 op 1 of 8 september beschikbaar kunnen zijn. Als je niet kan wachten zijn er de publieke betaversies die je nu al kunt installeren.

Nieuw in iOS 9

Een overzicht van vernieuwingen in iOS 9 beta 4 is in dit artikel te vinden. Dit zijn een aantal eerder ontdekte nieuwigheden:

Nieuw in OS X 10.11 El Capitan

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vierde betaversie iOS 9, OS X El Capitan en watchOS 2 beschikbaar
Sluiten