Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 27 juli 2015

Spotify lanceert eigen IFTTT-kanaal

Terwijl Apple met zijn eigen muziekdienst aan de weg timmert, zit de concurrentie ook niet stil. Spotify kondigt vandaag een nieuwe functie aan die web-savvy gebruikers zeker aan zal spreken: integratie met internetdienst If This Then That (IFTTT).

Met IFTTT is Spotify aan allerlei diensten en apparaten te koppelen. Je Hue-lampen aan het artwork van het huidige nummer aanpassen? Check. Wekelijks top tracks naar jezelf laten mailen? Ook dat kan.

Een account bij IFTTT kost niets en de dienst werkt ook met de gratis versie van Spotify. Nog niet bekend met de dienst die ook wel de lijm van het internet genoemd wordt? In deze OMT Labs-video leggen we je alles uit:

IFTTT + Spotify

Spotify heeft zelf 15 IFTTT-acties samengesteld, wij lichten er 5 uit om mee te beginnen. Uiteraard kun je zelf ook naar hartelust combineren.

IFTTT Recipe: Set your hue lights to match the album art of your most recently saved track connects spotify to philips-hueIFTTT Recipe: Record your saved tracks to a Google spreadsheet connects spotify to google-driveIFTTT Recipe: Tweet when you favorite a new song connects spotify to twitterIFTTT Recipe: Record new Spotify songs you save to Evernote  connects spotify to evernoteIFTTT Recipe: Receive a summary of your saved tracks for the week connects spotify to email-digest

Reageer op artikel:
Spotify lanceert eigen IFTTT-kanaal
Sluiten