Safari met flexibel uploadformulier in iOS 9

2 reacties

Safari heeft in de actuele beta van iOS 9 een handige, nieuwe functie gekregen. Het is voortaan mogelijk om vanuit meer locaties bestanden naar een website te uploaden. Voorheen was alleen de fotorol beschikbaar in het uploadformulier van de browser.

Nu kan ook meteen een foto of video gemaakt en geüpload worden. Daarnaast zijn andere locaties zoals iCloud Drive, Dropbox en andere apps met opslagmogelijkheid direct te gebruiken.

De nieuwe functie is handig voor grootgebruikers van forums en zakelijke gebruikers die veel formulieren moeten uploaden naar bijvoorbeeld een intranet. Met iCloud Drive/Dropbox, een degelijke PDF-app en de nieuwe functies van iOS 9 wordt een iPad nog productiever.
safari-uploads-001

Meer iOS 9

iOS 9 is op moment van schrijven in beta en komt in september uit. Zelf testen? Je kunt de publieke beta nu installeren. OMT licht regelmatig ontdekte nieuwigheden uit:

[Via: iFun]

Reacties

2 reacties