Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 16 juli 2015
Leestijd: 1 minuut

Publieke beta OS X 10.10.5 beschikbaar

Naast de publieke beta van OS X 10.11 El Capitan en iOS 9 heeft Apple ook een publieke beta van OS X 10.10.5 Yosemite beschikbaar gesteld. Zeer geschikt voor de niet al te avontuurlijke betatester, want het gaat om een kleine release met bugfixes.

Wie voorheen de publieke beta van OS X 10.10.4 gebruikte, krijgt de nieuwe Yosemite-beta automatisch aangeboden in de Mac App Store. Volgens Apple zijn er verbeteringen voor de stabiliteit, compatibiliteit en beveiliging.

Je aanmelden voor het betaprogramma van Apple kan via deze link. Na het inloggen met je Apple ID is de beta van OS X 10.10.5 Yosemite onderaan de pagina te vinden. Het wordt een beetje een beta-wirwar, alles op een rij:

  • OS X 10.10.4: de huidige stabiele OS X-versie.
  • OS X 10.10.5 beta: publieke beta, waarschijnlijk laatste versie van Yosemite.
  • OS X 10.11 beta: eerste publieke beta van El Capitan, release in september.
  • iOS 8.4: de huidige stabiele iOS-versie.
  • iOS 8.4.1 beta: sinds 14 juli beschikbaar voor ontwikkelaars.
  • iOS 9 beta: eerste publieke beta van iOS 9. Sinds 9 juli beschikbaar, release in september.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Publieke beta OS X 10.10.5 beschikbaar
Sluiten