Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 6 juli 2015

Olloclip Studio: handzame tools voor iPhone-fotografie

Wie in de Apple Store langs de fotogratie-accessoires loopt, komt daar de veelzijdige lenzen van Olloclip tegen. De startup die ooit op Kickstarter begon heeft inmiddels behoorlijk commercieel succes. Hun nieuwste product is wederom op Kickstarter verschenen.

De Olloclip Studio is een meer dan een lens, de iPhone-case transformeert je iPhone 6 of 6 Plus tot een serieus camerasysteem met vinger-grip, kickstand, mount voor een statief, microfoon en licht.

De case is het hart van het systeem waar verschillende adapters op gelikt of geschoven worden. De vinger-grip zorgt ervoor dat je een volgepakte iPhone toch comfortabel vast kunt houden en uiteraard is er ook plaats voor de bestaande Olloclip-lenzen. De iPhone is met behulp van de Olloclip Studio op de meeste 1/4-inch statieven te bevestigen en de ‘cold shoe’ adapters werken met de meeste accessoires zoals microfoons en flitsers.

Het gebruiken van de Olloclip Studio is meer werk dan het schuiven van een lensje op je iPhone, maar nog altijd sneller en handzamer dan een complete camera meenemen. Als je serieus bezig bent met iPhone-fotografie en film is het een prima setje voor in je rugzak.

Als de Kickstarter-campagne succesvol is, ligt het nieuwe Olloclip-product nog voor kerst in de winkel. Wie niet kan wachten, bestelt nu alvast vooruit via Kickstarter en krijgt zijn Olloclip Studio in september. Er zijn verschillende sets van 60 dollar (basics) tot een 225 dollar kostende luxe set met diverse lenzen. De verzendkosten naar Europa bedragen 20 dollar.

Reageer op artikel:
Olloclip Studio: handzame tools voor iPhone-fotografie
Sluiten