Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 9 juli 2015
Leestijd: 1 minuut

Office 2016 voor Mac nu beschikbaar

Zojuist heeft Microsoft een nieuwe versie van Office voor Mac uitgebracht. Na een betatest van vier maanden is Office 2016 nu officieel beschikbaar voor Office 365-abonnees. Het Office 2016-pakket bestaat uit Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote.

Betatesters die de preview build hebben geïnstalleerd, kunnen deze nog een maand gebruiken. Een abonnement op Office 365 is nodig om de nieuwe versie van Office te installeren. In september is de software ook los te koop.

Office 2016 is volledig opnieuw ontworpen en is nu 100 procent Retina. Ook is er ondersteuning voor multitouch en volledig scherm van OS X Yosemite. Microsoft belooft dat documenten op Mac en Windows er nu écht hetzelfde uitzien en er geen opmaak meer verloren gaat. De indeling van het lint komt nu ook overeen met die van de Windows-versie.

https://youtu.be/FiDGXHIOd90

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.