Nóg een Steve Jobs-docu: The Man in the Machine

Door: Raymon Mens - 8 reacties

Naast de bioscoopfilm ‘Steve Jobs‘ komt binnenkort nog een documentaire uit over het leven van de Apple-oprichter uit. Regisseur Alex Gibney heeft de eerste trailer van ‘The Man in the Machine’ vrijgegeven. De film zal in september in première gaan.

De documentaire van Gibney is alleen al vanwege de vele oude beelden interessant. Daarnaast wordt ook kritisch gekeken naar het priveleven van de voormalige Apple-baas. De trailer is net uit.

De film bevat niet alleen een overzicht van de hoogtepunten uit het leven van Jobs, maar ook een kritische blik op zijn stijl van leidinggeven en de moeizame relatie met zijn eerste dochter Lisa Brennan-Jobs.

The Man in the Machine is vanaf september in de Amerikaanse bioscopen te zien en verschijnt ook op diverse streamingdiensten. Een Nederlandse releasedatum is nog niet bekend, maar de andere Steve Jobs-film met Michael Fassbender is vanaf 21 januari 2016 in de Nederlandse bioscopen.

Reacties

8 reacties
 • Profielfoto
  roger767

  erg interessant. Ik kijk er naar uit.

 • Profielfoto
  knekkie

  Zin in.

 • Profielfoto
  THX-1138

  Ach ja, misschien wel goed dat SJ af en toe op deze manier om een hoekje komt kijken, want zonder hem is Apple een heel lastig bedrijf om van te (blijven) houden.

 • Profielfoto
  SvS

  Ach ja, misschien wel goed dat SJ af en toe op deze manier om een hoekje komt kijken, want zonder hem is Apple een heel lastig bedrijf om van te (blijven) houden.

  O ja?

 • Profielfoto
  Hydræ

  Een documentaire is louter op zijn plaats. Volgens mij kijkt dit lekker weg, geen rollenspellen en bioscoopfilms met acteurs. We want the real Jobs.

 • Profielfoto
  McNismo

  THX-1138
  God, god, god,… wat een zeikstraal!

 • Profielfoto
  Zakske

  Erg irritant aan deze documentaire is dat hij al bijna een jaar geleden klaar was; in maart hebben ze hem één keer op SXSW laten zien en vervolgens zijn ze ermee gaan leuren, op zoek naar een distributeur.

  Ik pluk hem in september wel van internet…

 • Profielfoto
  Ronn

  Thank you for the information you provide, it helped me a lot! it’s great that I known this site! Can you sharing some updates on how you have made this powerful post! hill climb racing 2 | word cookies answers | five nights at freddy’s 4 | hotmail sign in