Nieuwe iPhone-spot in het teken van apps

10 reacties

Zomervakantie of niet, de marketingafdeling van Apple draait op volle toeren. Vandaag is een derde commercial toegevoegd aan de onlangs gestarte iPhone-campagne met de slagzin “Als het geen iPhone is, dan is het geen iPhone”. Dit keer staan apps centraal.

In de commercial ‘Amazing Apps’ benadrukt Apple de mogelijk­heden van de iPhone met de inmiddels 1,5 miljoen beschikbare apps. Onder dezelfde noemer zijn ook 24 apps en games afgeprijsd in de App Store.

De commercial doet denken aan twee oude campagnes: een uit 2011 met de slogan “If you don’t have an iPhone, well, you don’t have an iPhone” en een bekendere uit 2009 met de titel “There’s An App For That”.

https://youtu.be/E3AIeOBTN0g

Reacties

10 reacties
 • Profielfoto
  maximiliaan

  Wat een tenenkrommende slagzin

 • Profielfoto
  Steve Brooklyn

  Brrrr wat slecht…:shock:

 • Profielfoto
  Shmoo

  Ik heb het eigenlijk wel een beetje gehad met elke week 6 nieuwe filmpjes over hoe geweldig ze wel niet zijn.
  Dat ze eens wat meer energie steken in fatsoenlijke software maken.

 • Profielfoto
  Maikelw

  Wauw, wist niet dat de iPhone een App Store had! Wauw. Leuk gedaan met de film, maar de slagzin en ’t onderwerp wat ze hebben gekozen is echt een beetje kinderlijk niveau.

 • Profielfoto
  Androidgirl

  Hahaha! Geen idee op welke doelgroep ze mikken met de laatste commercials. :lol:

 • Profielfoto
  Helena Vanaeken

  Deze is misschien wel wat vreemd ja;-) , maar zoals die van dat ze zelf de hard- en software maken, dat mag echt wel eens gezegd worden!!! Dit is echt veel belangrijker dan je in eerste instantie zou denken. En @Shmoo is dat serieus? Als er nu eens 1 OS is die ietwat fatsoenlijk is, dan is het echt wel iOS, wat zie jij dan onder “fatsoenlijk”??? Eenvoudig, perfect afgesteld op de software, virusvrij‚Ķ

 • Profielfoto
  MacAanZee

  Hoezo “de marketingafdeling van Apple draait op volle toeren??
  Heb je OOIT een televisiespotje van Apple gezien op onze televisiekanalen?
  Een radiospotje over Apple gehoord? Advertenties van Apple ergens in een Nederlands(e) tijdschrift of krant afgedrukt gezien? Ik niet!
  De laatste reclame uiting van Apple in Nederland die ik me kan herinneren was een bushalte-reclameposter voor de allereerste iMac, ja… dat gekleurde bolletje ja. Hoe lang geleden….eh…een jaar of 18 geleden…? Draait op volle toeren??
  Erg slecht spotje trouwens….

 • Profielfoto
  marjolijntju

  @MacAanZee
  Eigelijk heeftt Apple helemaal geen televisiespotje nodig toch… dat blijkt wel aan al die miljoenen die ze verdienen .
  Miljoenen mensen beslissen nu al dat ze de aankomende Iphone 7 en daarna de 8,9 enz gaan kopen en ik hoor daar ook bij;-) Dus dit reclame spotje ..ach grappig:smile:

 • Profielfoto
  MacAanZee

  Apple kan nog veel meer scored als ze meer aan reclame en marketing doen. Jarenlang heeft Samsung een steeds groter
  marktaandeel kunnen veroveren, doordat personeel in telefoonwinkels aan klanten ‘moest’ vertellen dat Samsung beter was. Door de overkill aan Samsung spotjes en sponsoring bij RTL geloofden veel mensen dat ook nog. Apple is lui met reclame en dat scheelt heel wat in de verkoop.

 • Profielfoto
  Jel.h

  Gelukkig slaan ze ons landje over met deze reclames.
  Tenenkrommend.