Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 24 juli 2015

Meerkat laat je streamen vanaf een GoPro

Twitter’s Periscope krijgt tegenwoordig de meeste aandacht, maar de app waar de livestreaming-hype mee begon is zeker nog niet afgeschreven. Meerkat laat vandaag van zich horen met een interessante functie: livestreamen vanaf een GoPro-camera.

Meerkat kondigde de functie tijdens de VidCon-conferentie aan. Voorlopig werkt de app alleen met de GoPro Hero 3, ondersteuning voor de Hero 4-serie is in betafase en komt in de volgende update.

Voorheen was het alleen mogelijk om met de camera’s van een smartphone de streamen. De integratie van de kleine actiecamera’s kan spannende nieuwe beelden opleveren. Een goede reden om Meerkat weer eens te openen. Zelf met een GoPro Hero 3 streamen? Dat doe je zo:

  • GoPro met iPhone verbinden
  • Meerkat-app openen een schudden met je iPhone
  • Vervolgens wordt de GoPro als bron in beeld gebracht
Reageer op artikel:
Meerkat laat je streamen vanaf een GoPro
Sluiten