Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 31 juli 2015

Mac: RSS-app Reeder 3 als gratis beta

Het was een hele tijd stil rondom RSS-app Reeder, maar nu laat ontwikkelaar Silvio Rizzi weer van zich horen met een publieke beta van Reeder 3. De app heeft een nieuw design dat is afgestemd op OS X Yosemite en werkt ook al prima met El Capitan.

Reeder 3 werkt als lokale RSS-lezer, maar ook met online portals als Feedly, Feedbin en Newsblur. Nieuw is ondersteuning voor Instapaper. Bestaande gebruikers krijgen de update gratis zodra de definitieve versie beschikbaar is.

De nieuwe versie brengt ondersteuning voor private browsing, meer thema’s en weergeeft links duidelijker. Testers van OS X 10.11 El Capitan worden in Reeder 3 verrast met ondersteuning voor het San Francisco-lettertype en ondersteuning split screen weergave op volledig scherm.

Reeder 3 vereist minimaal OS X 10.10 en is gratis tijdens de betaperiode. De prijs voor de huidige versie van de app is € 9,99 in de Mac App Store.

Reageer op artikel:
Mac: RSS-app Reeder 3 als gratis beta
Sluiten