Mac: RSS-app Reeder 3 als gratis beta

4 reacties

Het was een hele tijd stil rondom RSS-app Reeder, maar nu laat ontwikkelaar Silvio Rizzi weer van zich horen met een publieke beta van Reeder 3. De app heeft een nieuw design dat is afgestemd op OS X Yosemite en werkt ook al prima met El Capitan.

Reeder 3 werkt als lokale RSS-lezer, maar ook met online portals als Feedly, Feedbin en Newsblur. Nieuw is ondersteuning voor Instapaper. Bestaande gebruikers krijgen de update gratis zodra de definitieve versie beschikbaar is.

De nieuwe versie brengt ondersteuning voor private browsing, meer thema’s en weergeeft links duidelijker. Testers van OS X 10.11 El Capitan worden in Reeder 3 verrast met ondersteuning voor het San Francisco-lettertype en ondersteuning split screen weergave op volledig scherm.
Schermafbeelding 2015-07-31 om 12.00.56
Reeder 3 vereist minimaal OS X 10.10 en is gratis tijdens de betaperiode. De prijs voor de huidige versie van de app is € 9,99 in de Mac App Store.

Reacties

4 reacties
 • Profielfoto
  iep

  Ook handig om te melden: wie Reeder 2 heeft kan gratis naar versie 3 upgraden wanneer deze uitkomt (staat ook in de release notes vermeld)!

 • Profielfoto
  Di May

  Vienna …

 • Profielfoto
  Buzz

  Zo’n grote upgrade is het niet, maar dat hoeft ook niet, want het is al een mooie app, die ik dagelijks gebruik op OS X en iOS.

 • Profielfoto
  isoMac

  Ik gebruikte deze app graag, tot je ervoor moest betalen. Jammer. Sindsdien gebruik ik feedly and never looked back.