Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 2 juli 2015

Lek bevestigt camera upgrade iPhone 6s

Geen gebrek aan iPhone-geruchten deze week. Wisten we gisteren nog te melden dat de iPhone 6s ondersteuning krijgt voor twee keer sneller 4G+, vandaag heeft een mede­werker van Foxconn een document met camera-specificaties gepubliceerd.

Volgens het document krijgt de FaceTime-camera een upgrade van 1,2 naar 5 megapixels en gaat de camera aan de achterkant van 8 naar 12 megapixels. Filmen kan in 4K en slowmotion met 240 frames per seconde.

Verder meldt de Taiwanese bron dat Apple van plan om Force Touch in de camera-app te gebruiken. Door hard op het scherm te drukken zou het mogelijk worden om burstfoto’s te maken tijdens het filmen. Uiterlijk zou niet veel wijzigen en de camera zou iets blijven uitsteken.

Verder bevestigt het document enkele geruchten die we al eerder hebben gehoord; 2GB RAM, ook verkrijgbaar in roségoud en een 30 procent snellere vingerafdruklezer. Of het document legitiem is weten we in september, dan doet Apple de iPhone 6s uit de doeken.

Reageer op artikel:
Lek bevestigt camera upgrade iPhone 6s
Sluiten