Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 31 juli 2015

Lek bevestigt: camera iPhone 6s blijft uitsteken

Een van de minder geslaagde elementen van het ontwerp van de iPhone 6 is volgens velen de camera die iets uit de behuizing steekt. Apple gaat dat in de nieuwe iPhone 6s niet aanpakken, blijkt uit een aantal uit de productie­keten gelekte onderdelen.

Op foto’s van de onderdelen is onder andere de cameraring die aan de buitenkant van de behuizing uitsteekt te zien. De uitstekende camera ergert veel gebruikers omdat de iPhone niet stabiel plat weg te leggen is.

De foto’s werden gepubliceerd door de Franse website Nowhereelse en tonen dat Apple het interne ontwerp van de iPhone 6s wel degelijk verbeterd is. Zo bestaat de kabel die componenten als de flitser, volumeknoppen en mute-switch bevat niet langer uit verschillende onderdelen.

Als laatste is een ring voor de homeknop van gouden iPhones gefotografeerd. Deze heeft dezelfde kleur als de gouden iPhone 6, van de rosegouden iPhone 6s die naar verluidt aan de line-up toegevoegd wordt, is nog niets te zien.

iPhone 6s in september

De iPhone 6s wordt waarschijnlijk in de tweede week van september door Apple gepresenteerd. De buitenkant van het toestel is naar verwachting identiek aan die van de iPhone 6, maar aan de binnenkant worden een aantal upgrades doorgevoerd.

Een drukgevoelig scherm met Force Touch wordt als grootste vernieuwing verwacht. Daarnaast krijgt de camera naar verluidt een upgrade naar 12 megapixel, Force Touch en ondersteunt het toestel het snellere 4G+-netwerk.

Reageer op artikel:
Lek bevestigt: camera iPhone 6s blijft uitsteken
Sluiten