Kijken: officiële trailer Steve Jobs-film uit

14 reacties

Hier is de officiële, lange trailer van de Steve Jobs-film met in de hoofdrol Michael Fassbender. De film speelt zich geheel achter de schermen af rondom drie belangrijke onthullingen en wordt gezien als de échte film over het leven van de Apple-oprichter, gemaakt door Universal Studios.


Aan de film, die ‘Steve Jobs’ heet, werken grote namen mee. Het script is van Aaron Sorkin (The Social Network) en de regie is in handen van Danny Boyle (Slumdog Millionaire, Trainspotting). Het leven van Jobs wordt aan de hand van drie grote Keynote-events in beeld gebracht, beginnend met onthulling van de Macintosh en eindigend net voor de onthulling van de iMac in 1998.

Eerder verscheen de lowbudgetfilm ‘Jobs‘ al. Of de aankomende Jobs-film beter is weten we in oktober, dan is de premiere in de VS. Nederlanders moeten waarschijnlijk nog tot begin volgend jaar wachten.

Reacties

14 reacties
 • Profielfoto
  wensink

  Dat ziet er goed uit!

 • Profielfoto
  SoSuMe

  Vreselijke casting voor Steve Jobs!

 • Profielfoto
  olga.p2000

  Mee eens. Michael Fassbender lijkt in de verste verte niet op Steve Jobs. Dat kan funeste voor de hele filmbelevenis zijn. Hij is, geloof ik, een betere acteur dan Ashton Kutcher, maar voor alsnog zie ik in dat preview geen Steve Jobs in hem.

 • Profielfoto
  Niels de Vos

  Tof, zin in.
  Ik zie geen belemmering in het ontbreken van visuele gelijkenis met Steve Jobs. Gedrag en woorden zullen vast veel meer op Steve Jobs lijken en dat is misschien wel belangrijker dan hoe het eruit ziet.

 • Profielfoto
  Portnull

  Totaal geen interesse hierin.

 • Profielfoto
  Vilscon

  Eerder verscheen de lowbudgetfilm ‘Jobs‘ al

  Desondanks vind ik ‘Jobs!’ beter dan wat ik zie van deze trailer.

  Daarnaast ben ik van mening dat de visuele verschijning van Jobs wél van belang is. De halve trailer dacht ik ‘Is dat Steve Jobs..?’ In het begin van de trailer, waar ie oud is met kort haar, begreep ik het nog. Maar halverwege de trailer, de jongere versie met langer haar, zag ik absoluut geen gelijkenis.. en begreep ik echt niet direct dat dát Jobs was.

 • Profielfoto
  aartjan.nl/blog

  Tegenvaller. Had er veel meer van verwacht. Aaron Sorkin is mijn held. Ik vond die vorige – Jobs – helemaal niet zo slecht trouwens. En Pirates of Silicon Valley was al helemaal geniaal. Maar toch leuk, zo’n nieuwe poging!

 • Profielfoto
  puccini

  Totaal geen interesse hierin.

  Het is ook meer iets voor de necrofielen onder ons :-)

 • Profielfoto
  Hydræ

  Ik denk een downloadje, 1x kijken, daarna nooit meer.

 • Profielfoto
  SUPERJORN

  Pfff… En ik maar kijken of die kerel nou wel of niet Jobs was.

 • Profielfoto
  typonerd

  Haha, hoe is het mogelijk. Ze hadden even goed Arnold Schwarzenegger kunnen vragen. Die lijkt er meer op. Hasta la vista baby!

 • Profielfoto
  Kenneth B. Done

  Tja die casting: als dit op Jobs moet lijken dan hadden ze net zo goed Jim Carrey kunnen vragen.

 • Profielfoto
  Oud

  OMT STEVE JOBS PARTY?

 • Profielfoto
  xboxser