Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 2 juli 2015

Kijken: officiële trailer Steve Jobs-film uit

Hier is de officiële, lange trailer van de Steve Jobs-film met in de hoofdrol Michael Fassbender. De film speelt zich geheel achter de schermen af rondom drie belangrijke onthullingen en wordt gezien als de échte film over het leven van de Apple-oprichter, gemaakt door Universal Studios.


Aan de film, die ‘Steve Jobs’ heet, werken grote namen mee. Het script is van Aaron Sorkin (The Social Network) en de regie is in handen van Danny Boyle (Slumdog Millionaire, Trainspotting). Het leven van Jobs wordt aan de hand van drie grote Keynote-events in beeld gebracht, beginnend met onthulling van de Macintosh en eindigend net voor de onthulling van de iMac in 1998.

Eerder verscheen de lowbudgetfilm ‘Jobs‘ al. Of de aankomende Jobs-film beter is weten we in oktober, dan is de premiere in de VS. Nederlanders moeten waarschijnlijk nog tot begin volgend jaar wachten.

Reageer op artikel:
Kijken: officiële trailer Steve Jobs-film uit
Sluiten