Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 13 juli 2015

Verbeteringen Apple Music en iTunes Match in iTunes 12.2.1

Zojuist heeft Apple een kleine update voor iTunes 12 vrijgegeven. Deze verhelpt een aantal problemen met iTunes Match en de nieuwe streamingdienst Apple Music, die eind vorige maand gelanceerd werd. De update is 226MB groot.

iTunes 12.2.1 lost een probleem op dat ervoor zorgde dat iTunes match bepaalde nummers ten onrechte wijzigde van ‘gematcht’ naar ‘Apple Music’. Dat was problematisch omdat de nummers dan van DRM voorzien werden.

De stream van Beats 1 is na het installeren van de update ook stabieler. Als laatste meldt Apple dat er een nieuwe manier is om bibliotheekproblemen bij gebruikers van iTunes Match te verhelpen, hoe dat precies werkt lees je in dit support-artikel van Apple.

Reageer op artikel:
Verbeteringen Apple Music en iTunes Match in iTunes 12.2.1
Sluiten