Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 9 juli 2015

iPhone 6s breekt nu al record

De productie van de iPhone 6s (Plus) is begonnen, en hoe. Volgens The Wall Street Journal draaien de fabrieken van Foxconn op enorm tempo om een recordaantal nieuwe iPhones te produceren. Apple zou 90 miljoen exemplaren besteld hebben.

Vorig jaar lagen ongeveer 70 miljoen iPhones klaar voor de lan­cering in september, maar toch waren de 4,7- en 5,5-inch toestellen lang slecht lever­baar door tekorten. Dat wil Apple dit jaar voorkomen.

Apple was relatief laat met het uitbrengen van grote telefoons, maar de iPhone 6 en iPhone 6 Plus bleken een schot in de roos. In het eerste twee kwartalen van dit jaar werden in totaal 135,7 miljoen iPhones verkocht. China was een belangrijke factor in de groei van de smartphone van Apple.

De iPhone piekte in Q1-2015 tot nieuwe hoogte.

Verwacht wordt dat de iPhone 6s in nog grotere aantallen gaat verkopen. Het schermformaat zal ongewijzigd op 4,7- en 5,5-inch blijven, maar er zijn wel andere vernieuwingen:

Reageer op artikel:
iPhone 6s breekt nu al record
Sluiten