iOS 9 beta 3 met Apple Music beschikbaar

2 reacties

Precies een week en een dag nadat iOS 8.4 met Apple Music uitkwam, heeft Apple ook een nieuwe beta van iOS 9 met daarin de nieuwe streaming-muziekdienst uitgebracht. Ontwikkelaars kunnen de beta nu downloaden via de Apple Developer Portal.

Apple-topman Eddy Cue beloofde na de release van Apple Music dat begin deze week een nieuwe iOS 9-beta met nieuwe Muziek-app uitgebracht werd. Er zijn ook nieuwe beta’s voor watchOS 2 en OS X 10.11 El Capitan.

De nieuwe beta heeft buildnummer 13A4293f. Naast Apple Music wordt de beveiliging in deze nieuwe beta aangescherpt. Willekeurig geselecteerde gebruikers krijgen nu de mogelijkheid om twee-staps-verificatie voor alle onderdelen van iCloud aan te zetten. Apple beloofde al tijdens WWDC 2015 dat deze optie eraan kwam.
music-nieuw-00001

Meer iOS 9

iOS 9 is in september van dit jaar voor iedereen beschikbaar. De beta is momenteel alleen voor bij Apple geregistreerde ontwikkelaars en het is niet aan te raden deze op een iOS-apparaat voor dagelijks gebruik te installeren. Later deze maand volgt een publieke beta. Interessante nieuwigheden: