Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 16 juli 2015
Leestijd: 1 minuut

ABN en ING brengen Apple Watch-apps uit

Precies een dag voordat de Apple Watch in Nederland verkrijgbaar is, brengen ING en ABN AMRO nieuwe bankieren-apps met ondersteuning voor het slimme horloge van Apple uit. Je hebt bij alle twee de banken nu altijd snel je saldo om je pols.

ING heeft Apple Watch-ondersteuning aan zijn ING Bankieren-app toegevoegd. ABN AMRO heeft voor een compleet andere aanpak gekozen een een nieuwe app genaamd Alert & Check uitgebracht.

ING Bankieren voor Apple Watch

Versie 2.10.0 van de ING-app heeft een saldochecker voor de Apple Watch. Deze werkt door middel van een glance (snelle blik) die oproept voor van onder naar boven te vegen op je Apple Watch. Je moet het Watch-component nog wel even activeren in de instellingen van de ING-app.

ABN AMRO Alert & Check

ABN AMRO pakt het anders aan. De bestaande ABN-app heeft geen Apple Watch ondersteuning gekregen, maar de bank heeft een compleet nieuwe app uitgebracht. Met Alert en Check is het niet alleen mogelijk om je saldo en de laatste bij- en afschrijvingen te zien, maar ook alerts te krijgen wanneer je saldo onder een bepaald niveau komt of wanneer je salaris is gestort.

Waar blijft de Rabobank?

Rabobank laat weten dat nog niet bekend is of en wanneer ondersteuning voor de Apple Watch beschikbaar is. Wel wil de bank kwijt dat er gewerkt wordt aan een compleet vernieuwde bankieren-app.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
ABN en ING brengen Apple Watch-apps uit
Sluiten