Gratis beta: Mail Pilot 2 voor Mac is perfect voor grootgebruikers van mail

5 reacties

Ontwikkelaar Mind Sense heeft een publieke betaversie van Mail Pilot 2 beschikbaar gesteld. De Mac-app focust op productiviteit door e-mail berichten als taken te behandelen. Versie 2.0 van de app heeft nieuwe functies en een modernere interface.

De eerste versie van Mail Pilot overtuigde met interessante en handige functies, maar de prestaties waren ondermaats. In versie 2 is dat verbeterd en door de publieke beta kan je gratis proberen of het wat voor je is.

Mail Pilot is vooral gericht op mensen die grote hoeveel­heden mail krijgen. Vaak bevat een e-mail een taak en de app laat je per bericht aangeven of deze voltooid is of niet. Lijstjes met taken kunnen met berichten uit meerdere e-mail accounts samengesteld worden. Uiteraard ontbreekt het snoozen van berichten niet. De bot-detectie filtert automatisch e-mail die niet van mensen afkomstig is. In Mail Pilot 2 zijn deze acties met sneltoetsen te activeren.
mp2-screen
De publieke beta is gratis en testers kunnen Mail Pilot 2 na de release met 50 procent korting aanschaffen. De app kost dan € 9,99 in plaats van € 19,99. Mail Pilot 2 is al beschikbaar voor iOS en Apple Watch.

Video: Overzicht van functies in Mail Pilot 1

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  Rickje

  Dit doet me denken aan de Dot Mail App van een paar jaar terug. Helaas was die nooit gereleased. http://www.vanschneider.com/work/dotmailapp/

  Maar zeker vandaag de dag is een groot deel van de emails een taak die je moet doen… dus wat dat betreft een prima ontwikkeling deze app!

 • Profielfoto
  KarelWillem

  Uiteraard ontbreekt het snoezen van berichten niet.

  .
  Gaaf!! Nu nog even opzoeken wat dat is.:)

 • Profielfoto
  koen

  Ik moet opeens aan Eudora denken. Jammer dat dat nooit doorontwikkeld is voor OS X.

 • Profielfoto
  oempfff

  ziet er goed uit, maar ondersteund voorlopig nog geen exchange server..

 • Profielfoto
  wimbers

  Eens met oempfff. Eerst Exchange, dan wordt het interessant