Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 22 juli 2015

GoPro binnenkort met eigen video edit-app

Terwijl de compactcamera door de opkomst van de smartphone steeds minder gebruikt wordt, zijn actiecamera’s zoals die van GoPro juist aan een opmars bezig. De fabrikant wil het nu nog makkelijker maken om snel vette video’s te produceren.

GoPro heeft aangekondigd eind deze zomer met een eigen app voor video­bewerking te komen. Deze werkt samen met de cameraatjes en maakt het mogelijk om video direct vanaf een smartphone te bewerken en delen.

Het bewerken van video van een GoPro-camera is nu nog ingewikkeld, de bijgeleverde app kan alleen als afkijkscherm dienen en de video niet van een smartphone naar een camera sturen. Uiteindelijk wil de fabrikant naar een cloud-oplossing, maar een app maakt het geheel nu al eenvoudiger.

De nieuwe HERO4 Session mini-actiecamera van GoPro.

GoPro wil de app aan het eind van de zomer uitbrengen. Het bedrijf kondigde onlangs een nieuwe actiecamera aan die duidelijk gericht is op consumenten in plaats van video-professionals.

Reageer op artikel:
GoPro binnenkort met eigen video edit-app
Sluiten