Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 1 juli 2015

Garageband met nieuwe synthesizers, drummers en meer

Muzikanten opgelet. Apple heeft Garageband voor OS X een grote update gegeven die het niet alleen mogelijk maakt om je muziek direct op Apple Music Connect te plaatsen, maar ook een groot aantal nieuwe loops, synthesizers en drummers toevoegt.

Het nieuwe Force Touch-trackpad van de MacBook en MacBook Pro werkt nu ook met Garageband op OS X. De iOS-app heeft een kleine update gekregen en kan nu ook naar Apple Music Connect publiceren.

In totaal beschikt Garageband nu over 28 drummers, 100 synthesizergeluiden en talloze loops. De drummers en synths richten zich vooral op het produceren van HipHop en Dance (EDM). Daarbij kun je nu gebruikmaken van het nieuwe Transform Pad om geluiden bij te schaven en om te vormen.

Reageer op artikel:
Garageband met nieuwe synthesizers, drummers en meer
Sluiten