Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 24 juli 2015

Foto’s: ‘Productie iPhone 6s in volle gang’

Met september in het zicht, rollen de iPhone 6s en iPhone 6s Plus inmiddels in grote getallen van band bij Apple-leverancier Foxconn. Ook de eerste lekken zijn er traditiegetrouw weer en het Franse Nowhereelse heeft beelden wat het scherm van de iPhone 6s zou zijn.

De foto’s zijn afkomstig van een fabriek waar de schermen voor de iPhone gemaakt worden. De schermen lijken op die van de iPhone 6. Logisch, want bij een S-versie wordt alleen de binnenkant vernieuwd.

Volgens de bron van Nowhereelse is de massaproductie de nieuwe iPhones gestart en zijn de displays op de foto’s voor de witte en gouden iPhone 6s. Naar verluidt komt de iPhone 6s naast geelgoud ook in een rosegouden kleur.

We hebben geen reden om te twijfelen aan de authenticiteit van de foto’s van onze Franse collega’s, maar kunnen niet verifiëren dat het hier om panelen voor de iPhone 6s gaat. De bronnen van Nowhereelse konden niet bevestigen of de schermen van saffier zijn of force touch zullen vatten, iets dat door vele geruchten inmiddels aangenomen wordt. Dit wordt nog meer verwacht:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Foto’s: ‘Productie iPhone 6s in volle gang’
Sluiten