Flitsmeister nu ook op de Apple Watch

6 reacties

De iPhone-app van Flitsmeister is van een update voorzien. Heb je een Apple Watch? Dan verschijnt Flitsmeister ook op je horloge en is vanaf daar te starten en te stoppen. Flitsmeldingen worden direct op de Apple Watch weergeven.

Daarnaast biedt Flitsmeister ook een glance (“snelle blik”) met je actuele aankomsttijd en vertraging. Bij het naderen van een tijdelijke flitser help je andere gebruikers door aan te geven of de flitser er nog staat.

Naast de Apple Watch-app is ook de iPhone-app van Flitsmeister uitgebreid. Tijdens het rijden wordt je op de hoogte gehouden van afgesloten rijstroken, wegwerkzaamheden of naderende ongevallen. Deze zijn zichtbaar op het dashboard van de app, maar worden ook voorgelezen als deze relevant zijn op jouw route. Hierdoor wordt Flitsmeister een beetje als Waze.
fm-watch
Iets om rekening mee te houden is dat het dragen van een smartwatch in de auto voor de wet gelijk staat aan het in je handen houden van een mobiele telefoon. Er is nog niemand bekeurd voor het dragen van een Apple Watch in de auto, maar met het gebruik van Flitsmeister is dus niet zonder risico.

 • Flitsmeister is een gratis download in de App Store (iOS 8 vereist)

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  strigoi

  De killer-‘feature’ voor de Apple watch is eindelijk hier;)

 • Profielfoto
  Arthur345

  Is er ook een scherm dat continu de max snelheid aan geeft op basis van je locatie en bijvoorbeeld op je pols tikt als je te hard gaat..

  Dat is op zich al een goed app idee.

  Tja flitsmeister is juist een app voor mensen die houden van een beetje doorrijden, dus voor deze app is dat niet zo toepasselijk.

 • Profielfoto
  Maarten2015

  Er zou een stroomstootje naar OMT moeten zodra ze ver onder de toegestane snelheid blijven of weer in 2009 belanden.

 • Profielfoto
  macpro

  Slechte app!
  Dit is duidelijk een voorbeeld van wat je niet moet ontwikkelen voor de Apple Watch.
  Onder het rijden behoor je niet op het scherm te tikken, want daarvoor is het absoluut niet geschikt.

 • Profielfoto
  Koekenbakker

  idd lekker veilig, ik hoop dat ze bij het eerst ongeluk worden aangeklaagd.

  Vond het verbod eerst onzin maar nu snap ik het wel.

  Maar die app dan 100% met spraak, dat zou nog kunnen.

 • Profielfoto
  Ronn

  Great information, I will tweet to my friends to get them to check it out. keep it up. Thanks for sharing!.If have a long time than visit to: word cookies game | hotmail email login | hotmail account login