Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 29 juli 2015

Derde publieke beta OS X 10.11 uitgebracht

Geheel buiten de normale beta-cyclus heeft Apple de derde publieke testversie van OS X 10.11 El Capitan vrijgegeven. De nieuwe publieke beta volgt kort op de vijfde developer beta die afgelopen maandag uitgebracht werd. De update staat klaar in de Mac App Store.

Doorgaans update Apple de betaversies van OS X en iOS iedere twee weken. Mogelijk bevatte de vorige beta een bug met hoge impact. In de release notes wordt daar overigens geen melding van gemaakt.

Net als bij alle beta-software adviseert Apple om de publieke beta niet op productiemachines te installeren. Naast bugs in de software van Apple zelf, kan het zijn dat software van derden niet meer werkt. Wil je OS X El Capitan ook alvast testen? Meld je dan aan via beta.apple.com.

Nieuw in OS X 10.11 El Capitan

Reageer op artikel:
Derde publieke beta OS X 10.11 uitgebracht
Sluiten