Spaar €5: Game of Thrones tijdelijk gratis

5 reacties

Kijk je de serie Game of Thrones of heb je de boeken gelezen? Dan is het de moeite om het iOS-spel (review op OMT) dat bij de serie hoort mee te pakken. Normaal kost dat € 4,99 in de App Store, maar uitgever Telltale biedt het nu tijdelijk gratis aan.

In Game of Thrones – A Telltale Games Series kruip je in de huid van verschillende leden van de Forrester-familie en dien je te overleven tijdens de hevige oorlog die tussen koningen uit de serie woedt.

De familie Forrester komt niet voor in de boeken of serie en dat maakt de game ook voor de doorgewinterde lezer of kijker verrassend. De game bestaat uit 6 afleveringen, de eerste zit bij de download inbegrepen en aflevering 2 tot en met 6 kunnen in-app gekocht worden. Omdat de game tijdelijk gratis is, kun je zonder risico proberen.

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  Soulshaker

  nice

 • Profielfoto
  mslik

  Wat een saai spel. En dan krijg je ook nog alleen episode 1. De rest moet je kopen. Niet echt omt nieuws dit.

 • Profielfoto
  Nikita

  Niet om het een of ander, maar het is ‘Bespaar’ en niet ‘Spaar’ in deze context. Sparen doe je op je bankrekening of in een oude sok. Duidelijk dat je de titel door een vertaalmachine hebt gehaald, is een letterlijke vertaling van het Engelse woord. Net als die Burger King reclame die nu op tv is te zien, met de prijs die “alleen” zoveel euro kost (duidelijk dat daar geen Nederlandstalig team achter heeft gezeten).

 • Profielfoto
  Raymon Mens

  I know @Nikita. Dit was de afweging: of het laatste woord ‘gratis’ op een nieuwe regel laten vallen, of ‘be’ weglaten en de kop strak op een regel hebben.

  In de social media posts staat weer wel ‘bespaar’. Dus maak je geen zorgen, we zijn geen Burger King-achtige vertalers.;-)

 • Profielfoto
  Nikita