Bespaar €4: iOS-games LEGO afgeprijsd

2 reacties

Soms loont het om even te wachten met kopen nadat een game uitgekomen is. De begin dit jaar vrijgegeven LEGO Movie Video Game is nu tijdelijk samen met andere LEGO-games voor slechts 99 cent in plaats van € 4,99 in de App Store verkrijgbaar.

In het spel moet de wereld -net als in de film- gered worden van Lord Business. Je strijdt als hoofdrolspeler Emmet en kruipt ook in de huid van andere ‘master builders’ zoals Batman, Uni-Kitty en Green Lantern.

In het spel moet je niet alleen bouwen, maar ook rennen, vliegen en ontdekken. In de App Store wordt game geschikt bevonden voor kinderen van 9 tot en met 11 jaar, maar met de vrolijke en gevarieerde levels zullen ook oudere LEGO-liefhebbers kunnen genieten.

Nog drie LEGO-games afgeprijsd

Fans kunnen hun lol op, want er zijn nog een aantal LEGO Adventures in de aanbieding. Deze zijn wel wat ouder, maar nog steeds erg vermakelijk:

Reacties

2 reacties
 • Profielfoto
  SvS

  Dank voor de tip; erg interessante aanbiedingen. Toch doe ik het niet, want het bevat, naast betalen voor games zelf, nog steeds in-app aankopen en irritante reclames. (staat bij de beschrijving) Heel jammer. Misschien is dat alleen niet het geval bij LOTR Lego app?

 • Profielfoto
  Shmoo

  Dat ze die andere twee maar afprijzen.. De Marvel Super Heroes en Batman versie wil ik wel hebben, die heb ik ook op mijn verlanglijstje staan – deze Movie versie lijkt mij minder leuk.
  .
  Er zijn eigenlijk niet zo veel games die ik echt langer dan een weekje speel, SimCity Buildit is eigenlijk het enige stomme spelletje dat ik gewoon al een half jaar of zo aan het spelen ben. En maar cashen, meer dan een miljoen dollar in de kluis dus ik kan alles wel zo’n beetje kopen maar ik ga pas serieus mijn stad opbouwen als ik alle landstukjes heb unlocked zodat ik gelijk overal kan bouwen waar ik dat wil..
  Nu is het alleen maar kwestie van producten maken en verkopen/inkopen.
  .
  Stom spelletje, maar verslavend..