Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 30 juli 2015

Backstage bij Apple Music via Snapchat

Apple Music heeft nu ook een Snapchat-account waar je een kijkje achter de schermen bij de muziekdienst en radiozender Beats One kunt nemen. Het officiële account met de naam ‘applemusic’ heeft vandaag zijn eerste Snapchat Story geplaatst.

Een Snapchat Story bestaat uit verschillende korte video’s. Bij Apple Music is nu te zien hoe DJ’s Zane Lowe, Julie Adenuga en Ebro Darden hun shows op Beats One maken. Daarnaast zijn sfeerbeelden te zien.

Apple Music en Beats One maken volop gebruik van interactie en sociale media. Apple heeft zelf slechts enkele Twitter- en Facebook-accounts voor iTunes en de App Store, maar Apple Music gebruikt een website die met Tumblr gemaakt is en zet nu ook Snapchat in.

Apple Music Snapchat – Los Angeles

Apple Music Snapchat – Londen

Apple Music Snapchat – New York City

Apple Music op Snapchat volgen? Open de app en tik op het Snapchat-icoon bovenaan. Kies vervolgens voor Vrienden Toevoegen en voeg ‘applemusic’ toe op gebruikersnaam. Met een veeg naar rechts vanuit het camera-venster in Snapchat kom je in het verhalen-menu. Daar is Apple Music te vinden.

  • Snapchat is een gratis download in de App Store
Reageer op artikel:
Backstage bij Apple Music via Snapchat
Sluiten