Backstage bij Apple Music via Snapchat

3 reacties

Apple Music heeft nu ook een Snapchat-account waar je een kijkje achter de schermen bij de muziekdienst en radiozender Beats One kunt nemen. Het officiële account met de naam ‘applemusic’ heeft vandaag zijn eerste Snapchat Story geplaatst.

Een Snapchat Story bestaat uit verschillende korte video’s. Bij Apple Music is nu te zien hoe DJ’s Zane Lowe, Julie Adenuga en Ebro Darden hun shows op Beats One maken. Daarnaast zijn sfeerbeelden te zien.

Apple Music en Beats One maken volop gebruik van interactie en sociale media. Apple heeft zelf slechts enkele Twitter- en Facebook-accounts voor iTunes en de App Store, maar Apple Music gebruikt een website die met Tumblr gemaakt is en zet nu ook Snapchat in.

Apple Music Snapchat – Los Angeles

music-snapchat-la

Apple Music Snapchat – Londen

music-snapchat-lnd

Apple Music Snapchat – New York City

music-snapchat-nyc

Apple Music op Snapchat volgen? Open de app en tik op het Snapchat-icoon bovenaan. Kies vervolgens voor Vrienden Toevoegen en voeg ‘applemusic’ toe op gebruikersnaam. Met een veeg naar rechts vanuit het camera-venster in Snapchat kom je in het verhalen-menu. Daar is Apple Music te vinden.

 • Snapchat is een gratis download in de App Store

Reacties

3 reacties
 • Profielfoto
  wensink

  Zie ik dat nou goed? Windows?

 • Profielfoto
  Raymon Mens

  Reken maar, de meeste radio-software is alleen op Windows verkrijgbaar.

 • Profielfoto
  Helena Vanaeken

  Haha lol hoe debiel moeten die radiosoftwaredevelopers dan wel niet zijn?