Watch-docks straks met ingebouwde lader

20 reacties

Bij alle docks voor de Apple Watch die nu te koop zijn, moet een losse lader gebruikt worden. Vaak hebben de docks een groef waar de lader en kabel in weggewerkt kunnen worden. Binnenkort zijn echter ook docks met een ingebouwde lader nodig.

Apple geeft fabrikanten nu de mogelijkheid om een magnetisch laadsysteem in docks te verwerken. Dat maakt de productie eenvoudiger en creatievere ontwerpen mogelijk zonder rekening te houden met de kabel.

Volgens 9to5Mac krijgen fabrikanten komende weken onderdelen voor proefexemplaren geleverd. De Amerikaanse website verwacht dat docks met ingebouwde lader eind dit jaar op de markt verschijnen. Eerder begon Apple al een programma voor Apple Watch-bandjes van derden.

In WatchOS 2 krijgt de Apple Watch een Night Stand-modus die tijdens het laden de tijd toont en een alarm heeft. Met een mooi dock en WatchOS 2 heb je geen wekker meer nodig.
hirise-achterkant

Reacties

20 reacties
 • Profielfoto
  C. Haverkamp

  Wow wat een technologie… :/

 • Profielfoto
  polansky

  Goh…
  Een week of wat geleden werd er hier nog schromelijk gelachen om Samsung, die deze techniek alweer een tijdje gebruikt voor het opladen van haar telefoons.

  Apple zal het zelf wel weer iets van ‘magic charger’ noemen.
  Ze komen altijd met die belachelijke marketing termen die hip moeten klinken.

  Benieuwd wanneer de eerste fans hier gaan roepen dat alleen Apple dit geweldige idee kan bedenken.

 • Profielfoto
  Helena Vanaeken

  @polansky? Waarom ben je altijd zo negatief ingesteld???? En wat bedoel je over die techniek van samsung? Wanneer werd er gelachen? Wtf gaat apple dat een naam geven? Ga zelf maar wat roepen over jou ideeën?

 • Profielfoto
  Spinozo

  Het is vrij simpel allemaal. Apple maakt geen gebruik van de huidige standaarden van draadloos opladen (momenteel 3 waarvan Qi de bekendste is) en hoeft daarom ook geen licenties te betalen voor het gebruik ervan. Ze maken hun eigen versie van de technologie. Vervolgens verkoopt Apple weer licenties aan de accesoiremakers die deze technologie wil gebruiken. Zo pakt Apple dus op ieder accessoire een klein percentage ipv dat ze zelf moeten betalen voor de standaard en niets verdienen aan de accessoires. Hetzelfde gebeurt met de laadkabels, en ook met NFC icm Apple Pay. In dat licht bezien wordt de stap naar USB-c in de iOS devices dus een bijzondere, hoewel dat een open standaard is.

 • Profielfoto
  polansky

  Moet je even zelf terugzoeken Helena.
  Daar ga ik niet aan beginnen omdat ik niet voor jou ‘zoekdienstje’ ga spelen.
  Zoek het zelf maar op, dan kom je het vanzelf tegen. Het is van een week of twee terug.

  ‘Hoezeer de fans hier een stroomdraadje heel normaal vinden en hoe onnodig zo’n electromagnetische lader is.’

 • Profielfoto
  yasser

  Is je watch al gerepareerd helena ?:lol:

 • Profielfoto
  NicoleB

  It’s amazing tool. We bought some for the colleagues, they were so happy and said that they are really helpful. The whole company http://www.assignmentmountain.com provide dissertation writing uk and think to give such watches as a gift for the best clients.

 • Profielfoto
  Skornia

  Such an interesting article here.I was searching for something like that for quite a long time and at last I have found it here. Quality Essay Providers

 • Profielfoto
  debbie

  That is a nice blog post. Thanks for sharing this with us. Custom Cheap Assignments also wishes the same.

 • Profielfoto
  geometrydash

  Hey what a brilliant post I have come across and believe me I have been searching out for this similar kind of post for past a week and hardly came across this. Thank you very much and will look for more postings from you.
  geometry dash|happy wheels

 • Profielfoto
  geometrydash

  i think it very good! happy wheels

 • Profielfoto
  AndyMark

  EuroDisneyland Case Solution, EuroDisneyland Solution, EuroDisneyland Analysis, EuroDisneyland Case Study Solution, Only a year after the inauguration of Eurodisneyland, Robert Fitzpatrick resigned as chairman of EuroDisney’s.

 • Profielfoto
  mortalkombatxl

  I must appreciate the way you have expressed your feelings through your blog!. Click here to play Mortal Kombat XL | Atari Breakout | Dragon Ball Z Games

 • Profielfoto
  rachel

  Wow! Great post. Apple watch.. cool!! as per the features shows and its looks i think it will the most popular electronic product. get an essay writer in affordable price.

 • Profielfoto
  mortalkombatxl
 • Profielfoto
  mortalkombatxl

  Mortal Kombat XL | Atari Breakout | Dragon Ball Z Games
  This is a really super post. Must admit that you are amid the best writer I have read. I appreciate your making the effort to discuss this class of article.

 • Profielfoto
  rachel

  Wow! Great post. Apple watch.. cool!! as per the features shows and its looks i think it will the most popular electronic product. get essay writer service in affordable rates.

 • Profielfoto
  newtonmoses

  Apple is one of the leading companies when it comes to manufacturing reliable communication gadgets by utilizing cutting edge technology. We are happy now that this company has come up with an apple watch dock that displays the time during loading and has an alarm. Are you aware that you can get professional term paper writing services by simply clicking on this link? Term Papers Finishing Assistance

 • Profielfoto
  roblox

  Really great post, Thank you for sharing this knowledge. Excellently written article, if only all bloggers offered the same level of content as you, the internet would be a much better place. Please keep it up!..
  a10, color switch, mortal kombat x, roblox

 • Profielfoto
  Ronn

  Great info. I love all the posts, I really enjoyed, I would like more information about this, because it is very nice., Thanks for sharing. five nights at freddy’s 4 | word cookies game and hill climb racing 2 | hotmail login
  :nerd:;-)