Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 1 juli 2015

Internationale Apple Sim nu in Nederland

Wie in de VS of UK een iPad met onder­steuning voor mobiele data koopt, krijgt er standaard een Apple Sim bij. Met deze simkaart is het mogelijk om bij lokale providers data-abonnementen af te sluiten en zonder de sim te veranderen te wisselen.

De Apple Sim is nu ook in Nederland verkrijgbaar, maar onze providers doen nog niet mee. Apple zet de sim daarom nu in om internationale databundels aan te bieden. Handig tijdens de vakantie.

Je kunt je direct vanaf de iPad aanmelden voor een data-abonnement voor de duur van je reis. In samenwerking met GigSky zijn data-abonnementen verkrijgbaar in meer dan 90 andere landen en regio’s.

De tarieven verschillen iets per land, maar in de meeste westerse landen kost 75 MB (3 dagen) 10 euro, 400 MB (7 dagen) 25 euro, 800 MB (14 dagen) 35 euro en 3 GB (30 dagen) 50 euro. Per land kan het iets meer of minder zijn. Op de site van GigSky zin alle tarieven terug te vinden.

De Apple Sim werkt alleen in de iPad Air 2 of iPad mini 3 en is gratis verkrijgbaar in een Apple Retail Store. Waarschijnlijk ben je met een lokale prepaid sim goedkoper uit, maar de Apple Sim geeft meer gemak. Wij kijken nu al uit naar de mogelijkheid om met één sim ook tussen Nederlandse providers te kunnen switchen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Internationale Apple Sim nu in Nederland
Sluiten