Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 28 juli 2015

App-update: fijne verbeteringen in Twitter en Periscope

De iOS-apps van Twitter en Periscope zijn vandaag van een update voorzien. De apps voegen handige functies toe die het geheel gebruiks­vriendelijker maken. Dat de updates tegelijk uitkomen is geen toeval: Periscope is immers eigendom van Twitter.

De Twitter-app biedt nu interactieve notificaties en snel toegang tot eerder opgeslagen concepten. Periscope krijgt ondersteuning voor Handoff, filters, verschillende talen en meer.

Twitter met interactieve notificaties

Krijg je een melding van een Tweet op je iPhone? Dan is het nu mogelijk om direct vanuit de notificatie-balk te beantwoorden en nieuwe volgers terug volgen. Bij het opstellen van een Tweet verschijnen eerder opgeslagen concepten voortaan naast je avatar zodat je deze snel kunt gebruiken of verwijderen.

Periscope met Handoff en meer filters

Periscope heeft ook een update gekregen. De nieuwe versie van de app heeft ondersteuning voor Handoff. Zo kun je beginnen met kijken op je iPhone en later moeiteloos verder kijken op een iPad of Mac. Daarnaast laat de app je nu voorkeurstalen instellen, zodat je geen uitzendingen gesuggereerd krijgt die je niet kunt verstaan. Tot slot is het mogelijk om meldingen van uitzendingen per gebruiker aan of uit te zetten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
App-update: fijne verbeteringen in Twitter en Periscope
Sluiten