Angry Birds 2 komt op 30 juli uit

7 reacties

Angry Birds nog niet beu? Mooi. Ontwikkelaar Rovio laat weten dat Angry Birds 2 vanaf 30 juli wereldwijd beschikbaar is. Angry Birds verscheen voor het eerst in 2009 en sindsdien zijn er veel varianten op de game uitgebracht, maar nu komt het officiële vervolg.

De opvolger van de bekende game met boze vogels en knorrige varkens lijkt aan de bekende karakters vast te houden. Er zijn verder nog weinig details bekend, maar Rovio noemt de game ‘bigger, badder, birdier’.

Verwacht wordt dat de gamemaker opnieuw voor een freemium-model kies. Afgeleiden van de originele game, zoals Angry Birds Space, Angry Birds: Transformers, Angry Birds: Star Wars en racegame Angry Birds Go verschenen eerder al als gratis games met in-app aankopen.

Het succes van de boze vogels brokkelt na een de overweldigend succesvolle beginjaren langzaam af. In 2014 moest de Finse gamemaker nog 130 van de 780 banen binnen het bedrijf schrappen. Mogelijk brengt Angry Birds 2 de wind weer in de zeilen.

Reacties

7 reacties
 • Profielfoto
  Verwijderen

  Who cares….
  Spelen mensen dit nog???

 • Profielfoto
  Zakske

  Spelen mensen dit nog???

  Af en toe (Space & Star Wars), stiekem is het één van de weinige games die echt gemaakt is voor een touchscreen.

 • Profielfoto
  Shmoo

  Klopt dit zijn wel van die spelletjes die alleen op je telefoon leuk zijn.
  .
  Nadeel vond ik altijd dat het voor mij al bij de 7de opdracht niet meer leuk werd omdat ik het nooit voor elkaar kreeg om dit level uit te spelen met genoeg punten om alle drie de sterren of wat het dan ook waren weg te spelen.
  Verder spelen wetende dat je maar op één been door bent naar de volgende ronde is natuurlijk niet leuk.

 • Profielfoto
  Shmoo

  Dit is een echte Angry Bird.:angel:
  + een veel betere teaser!
  https://www.youtube.com/watch?v=Hv4ABEEbabQ

 • Profielfoto
  Hydræ

  Het was in het begin erg leuk, maar de games zijn steeds groter, trager en commerciëler geworden. Bij de laatste Angry Birds Seasons staat er nu telkens “Loading…”:roll:

 • Profielfoto
  MacFundamentalist.nl

  Angry Birds is niets meer. Bij elke actie proberen ze in-app aankopen aan te smeren, zelfs de interface is zo aangepast dat je telkens in een ander scherm komt. Zeer irritant. Doe dan maar een fatsoenlijke prijs zonder al die speciale vogels om moeilijke levels te halen.

 • Profielfoto
  KoenWestendorp

  Haha, ik ben op die dag jarig;-)