Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 22 juli 2015

2e publieke beta voor iOS 9 en OS X 10.11

Minder dan vierentwintig uur nadat ontwikkelaars aan de nieuwe beta’s voor iOS 9 en OS X 10.11 El Capitan mochten ruiken, is het nu tijd voor ons burgermannen met een beetje lef: Apple heeft zojuist de publieke beta’s van iOS en OS X geüpgraded.

Ontwikkelaars zullen blij zijn dat beta-gebruikers nu geen beoordelingen meer kunnen achterlaten in de App Store. Verder is Thuisdeling terug van weggeweest, is Handoff verplaatst en zijn een aantal icoontjes opgepoetst.

Net als bij alle beta-software adviseert Apple om de publieke beta niet op productiemachines te installeren. Naast bugs in de software van Apple zelf, kan het zijn dat software van derden niet meer werkt. Geïnteresseerden kunnen zich nog steeds aanmelden bij Apple.

Nieuw in iOS 9

De beta geïnstalleerd? Probeer ook eens deze nieuwigheden:

Nieuw in OS X 10.11 El Capitan

Reageer op artikel:
2e publieke beta voor iOS 9 en OS X 10.11
Sluiten