VLC krijgt Watch-ondersteuning en meer

Door: Raymon Mens - 1 reactie

Er staat een grote update voor de VLC Player op iOS klaar. Versie 2.6.0 brengt de populaire mediaspeler die praktisch alles afspeelt naar je pols. De Apple Watch krijgt een VLC-afstandsbediening en kan gebruikt worden om door je mediacollectie te navigeren.

In de iOS-app zelf is een nieuwe mini-player opgenomen die altijd zichtbaar is en is nu ondersteuning voor het herhalen van afspeellijsten. De nieuwe versie werkt prima met iOS 9-beta en ook beter op oude Apple-apparaten met A5-chip (iPad 2, iPod Touch, iPhone 4s).

De update integreert ook ondersteuning voor PLEX-shares die worden beveiligd met een wachtwoord en verhelpt talloze bugs die de afgelopen maanden voor onverwachte crashes zorgden.
VLC-watch-001
De VLC-speler is open source en een gratis download voor iOS, OS X, Windows en Linux. Dit bericht heeft alleen betrekking op de iOS-versie, de andere platforms zijn niet bijgewerkt.

Reacties

1 reactie