Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 25 juni 2015

Drake, Pharrell, Elton John en Eminem met premières op Apple Music

Naast een lange, gratis proefperiode van 3 maanden wil Apple ook met exclusieve content gebruikers naar zijn nieuwe streaming­dienst Apple Music lokken. Inmiddels is bekend dat zanger Pharrell Williams en rapper Eminem voor de eerste exclusives gaan zorgen.

Op 30 juni zal de nieuwe single van Pharrell exclusief bij Apple verschijnen. Rapper Eminem heeft al een interview op radiozender Beats One toegezegd. Daar zullen ook andere muzikanten regelmatig programma’s maken.

Premiere ‘Freedom’

Pharrell Williams heeft via Twitter en Facebook laten weten dat zijn nieuwe single Freedom exclusief op Apple Music te horen zal zijn. De Amerikaans muzikant heeft goede banden met Apple, zo mocht hij Apple Watch al een tijdje dragen voordat deze officieel te koop was.

Freedom. June 30th Apple Music

Geplaatst door Pharrell Williams on dinsdag 23 juni 2015

 

Interviews en gastpresentatoren op Beats One

Uniek aan Apple Music is een 24/7 live gepresenteerde radiozender genaamd Beats One. Vanuit drie studio’s in drie steden zal wereldwijd radio gemaakt worden. Een vaste ploeg van drie DJ’s zorgt voor de vaste programma’s met muziek en interviews. DJ Zane Lowe heeft via Twitter laten weten dat Eminem zijn eerste studiogast zal zijn.

In een interview met The New York Times vertelt de DJ vandaag dat naast de vaste ploeg DJ’s ook regelmatig artiesten een programma van een of twee uur zullen maken. Grote namen als Drake, Elton John en Apple-lievelingetje Pharrell zullen regelmatig te horen zijn.

DJ Zane Lowe in de Beats One-studio in Londen.

Apple Music is op 30 juni samen met iOS 8.4 beschikbaar. De streaming-dienst werkt op OS X en Windows en later ook op Android. Individuele gebruikers betalen na de proefperiode € 9,99 per maand en gezinnen kunnen voor € 14,99 met zijn zessen tegelijk luisteren.

Reageer op artikel:
Drake, Pharrell, Elton John en Eminem met premières op Apple Music
Sluiten