Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 2 juni 2015
Leestijd: 1 minuut

iCloud en App Store uur down door storing

Afgelopen dinsdag was het opnieuw code rood in de cloud van Apple. Een storing maakte het voor gebruikers onmogelijk om apps te updaten of installeren. Ook diverse andere iCloud-diensten zoals foto’s en mail werden getroffen door het probleem.

Hoewel de App Store wel laadde, werden apps of updates niet gedownload, foto’s niet gesynchroniseerd en e-mails niet afgeleverd. De problemen begonnen rond 17 uur, kort na 18 uur had Apple de storing opgelost.

De afgelopen maanden doen zich regelmatig storingen in iCloud voor. In maart was het ruim 12 uur niet mogelijk om iCloud te gebruiken en apps te kopen in de iOS- en Mac App Store. In april en mei werden Apple’s clouddiensten opnieuw door korte storingen getroffen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iCloud en App Store uur down door storing
Sluiten