Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 17 juni 2015

Manon emigreert, gratis hoes voor OMT’ers

Ik loop al jaren naar volle tevredenheid met een vilten hoes van de Rotterdamse ontwerpster Manon Garritsen om mijn MacBook (Air). Nu vertrekt zij eind deze maand met man en kinderen om een nieuw leven te beginnen in Vancouver, Canada.

Omdat Manon OMT leuk vindt en naast haar naaimachine en iPad weinig plek heeft in haar bagage, heeft ze ons benaderd voor een actie. Na 2 minuten overleggen waren we eruit en hadden we iets moois: alle hoezen voor Apple (iPhone, iPad en Mac) die op haar website in de SALE-rubriek staan, geeft ze gratis weg aan OMT’ers. Het enige dat je betaalt is € 7,50 aan verzendkosten per hoes. No strings attached.

Ondanks dat er weinig boven Rotterdam gaat, snappen wij Manon wel een beetje…

Hoe krijg je zo een hoes? Nadat je een hoes aan je winkelmandje hebt toegevoegd, voer je de volgende kortingscode in: OMTxMANON. Alle iPhone-hoesjes zijn al in prijs verlaagd, daar heb je geen code voor nodig. Manon pakt de hoes (tussen het inpakken van de verhuisdozen door) hoogstpersoonlijk voor je in en stuurt hem op. Jij hebt er daarna jaren plezier van! Deze actie loopt tot 1 juli en zolang de voorraad strekt.

Ben je blij met je hoes? Verstuur dan een tweet of Instagram met een foto en vermeld @onemorething en @manongarritsen.

Wij wensen Manon heel veel succes en plezier in Vancouver!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Manon emigreert, gratis hoes voor OMT’ers
Sluiten