Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 7 juni 2015
Leestijd: 1 minuut

Kijktip: Tony Fadell over productontwerp, onzichtbare ergernissen en Steve Jobs

Tony Fadell is bekend als de man die de iPod maakte, maar inmiddels werkt hij bij Google aan Nest en meer. Tijdens een TED Talk vertelt hij over productontwerp, onzichtbare ergernissen en haalt herinneringen op aan het werken met Steve Jobs.

Fadell vertelt onder andere hoe Apple de koopervaring van de iPod verbeterde. Weinig tijd? Vanaf 6:30 min gaat het over Jobs, maar de hele video is het kijken waard.


Meer Nest

Meer weten over de recentste creatie van Tony Fadell? In onderstaande OMT LABS-sessies leggen we je alles uit over slimme thermostaat ‘Nest’ en hoe deze met Apple-producten werkt.Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kijktip: Tony Fadell over productontwerp, onzichtbare ergernissen en Steve Jobs
Sluiten