Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 16 juni 2015

Kijktip: kritische vragen aan Phil Schiller

Was de WWDC keynote niet te lang? Is de kwaliteit van Apple-software achteruit gegaan? Waarom nog steeds nieuwe iPhones met 16GB geheugen? Kritische vragen die we Apple allemaal wel eens willen stellen. Apple-blogger John Gruber stelde ze tijdens een interview met Apple’s marketingchef Phil Schiller. Vanaf 12 minuten wordt het interessant.


Het interview is een speciale uitzending van de podcast The Talk Show die John Gruber al jaren maakt en werd opgenomen tijdens WWDC-week. OMT publiceerde eerder al korte fragmenten van het gesprek.

Tussen de regels door lezen

Zoals het een goede marketingman betreft, heeft Schiller op alles een antwoord. Wie op zoek is naar échte antwoorden moet dan ook goed tussen de regels door lezen en op lichaamstaal letten. Het is sowieso interessant om Schiller eens zonder alle Amazing Keynote-opsmeuk te horen praten. 50 minuten kijkplezier.

Reageer op artikel:
Kijktip: kritische vragen aan Phil Schiller
Sluiten