Kijktip: kritische vragen aan Phil Schiller

5 reacties

Was de WWDC keynote niet te lang? Is de kwaliteit van Apple-software achteruit gegaan? Waarom nog steeds nieuwe iPhones met 16GB geheugen? Kritische vragen die we Apple allemaal wel eens willen stellen. Apple-blogger John Gruber stelde ze tijdens een interview met Apple’s marketingchef Phil Schiller. Vanaf 12 minuten wordt het interessant.


Het interview is een speciale uitzending van de podcast The Talk Show die John Gruber al jaren maakt en werd opgenomen tijdens WWDC-week. OMT publiceerde eerder al korte fragmenten van het gesprek.

Tussen de regels door lezen

Zoals het een goede marketingman betreft, heeft Schiller op alles een antwoord. Wie op zoek is naar échte antwoorden moet dan ook goed tussen de regels door lezen en op lichaamstaal letten. Het is sowieso interessant om Schiller eens zonder alle Amazing Keynote-opsmeuk te horen praten. 50 minuten kijkplezier.

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  DaveFlash

  Zo! Interessant interview, wat doet Mr Fireball dat toch goed!

 • Profielfoto
  ikra

  Irritante Amerikaanse intro’s. yup I know you said it starts at 12″ maar het blijft irritant en ik begrijp dat Amerikaans gepeupel niet dat ze dit anno 2015 blijven slikken.
  Die moeten straks een nieuwe president kiezen.

 • Profielfoto
  THX-1138

  @Ikra Cool, zo’n halve zin het engels. Knap hoor.

 • Profielfoto
  Buzz

  Inderdaad, die opening door de twee vrienden van Gruber, Merlin Mann en Adam Lisagor, werkt totaal niet. Beide mannen zijn afzonderlijk humorvolle sprekers, maar ze hadden voor deze opening óf niks voorbereid, óf ze kunnen gewoonweg niet goed samenwerken.

  Dat heeft natuurlijk verder totaal niks met Amerika te maken. Er zijn immers ook genoeg tenenkrommende Nederlandse filmpjes te vinden.

 • Profielfoto
  ml66

  Ook mijn haren gingen recht overeind staan… ben bij minuut 12 begonnen en afgehaakt bij 15. Trek het domweg niet.