Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 22 juni 2015

Inchecken is weer leuk na Swarm-update

Swarm heeft een update gehad die een oude functie terugbrengt. De app die onderdeel is van Foursquare laat je bij plaatsen inchecken en toont of vrienden in de buurt zijn. Een maandag uitgebracht update brengt de veelgevraagde Mayor-functie terug.

Door vaak bij een plaats in te checken kunnen gebruikers de virtuele ‘burgemeester’ worden. Dit was een populaire functie die sneuvelde toen Foursquare en Swarm twee aparte apps werden.

Het burgemeesterschap is niet permanent, gebruikers kunnen dit van elkaar afpakken door vaker bij een plaats in te checken. Vooral monumenten, stadscentra en pretparken werd door Foursquare-gebruikers fanatiek om het mayorship gestreden. Nu kan dat ook weer met Swarm.

Swarm heeft de check-ins van afgelopen maand automatisch omgezet naar Mayorships, deze zijn te vinden in het tabblad waar voorheen alleen verzamelde stickers zaten. De update maakt het ook makkelijker om je check-ins op Twitter en Facebook te delen.

De check-ins en het burgemeesterschap waren voorheen functies van de Foursquare-app. Deze werd in 2014 opgesplitst in twee losse apps: Swarm ging zich richten op inchecken en je vrienden vinden, terwijl Foursquare vooral dient als gids om plaatsen te ontdekken en beoordelen.

[Dank, Tobias]

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Inchecken is weer leuk na Swarm-update
Sluiten