Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 5 juni 2015

Hitman Sniper: Agent 47 is terug op iOS

Liefhebbers van snipen opgelet. De App Store is weer een Hitman-game rijker. Na het bordspel Hitman Go is de schietgrage huurmoordenaar terug in de vorm van Hitman Sniper, een nieuwe shooter-game uit de Hitman-franchise voor iPhone en iPad.

Net als bij de consolegames van Hitman draait het in Hitman: Sniper om het neerhalen van doelwitten op grote afstand. Hoe? met een scherpschutters­geweer natuurlijk. De game kost € 4,99 en er zijn geen in-app aankopen.

In tegenstelling tot de consolegames van Hitman, is de omgeving in iOS niet dynamisch. Je zit altijd in Montenegro. Gelukkig is er genoeg uitdaging in de vorm van 150 missies en zijn er verborgen plaatsen te ontdekken.

De missies beginnen eenvoudig, maar worden langzaam moeilijker. Zo moet je headshots maken en telt ook creativiteit. Schiet je iemand die op het randje van een dak staat neer? Dan valt deze mooi naar beneden en krijg je meer punten. Met die punten speel je nieuwe onderdelen voor wapens vrij.

De bediening werkt eenvoudig. Richten doe je door te swipen en inzoomen gaat met de gebruikelijke pinch-beweging. Schieten kan door op het scherm te tappen of met een optionele knop.

Reageer op artikel:
Hitman Sniper: Agent 47 is terug op iOS
Sluiten