Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 5 juni 2015

Finn: inventieve fietshouder voor iPhone

Dit is handig voor de zomer. Een ontzettend ingenieuze, maar toch goedkope iPhone-houder voor op de fiets. FINN is een siliconen houder die zich zonder schroeven of klemmen laat bevestigen en is net zo makkelijk weer te verwijderen.

FINN is al enige tijd op de markt en ook compatibel met de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. De stiek van sterke siliconen wordt om het stuur en de hoeken van je iPhone gespannen. Maar zit dat een beetje stevig?

Ja, dat zit stevig. In onderstaande video wordt de FINN behoorlijk op de proef gesteld door een mountainbiker.

https://youtu.be/fuGS3kRWvcI

Omdat siliconen niet kunnen roesten, kan de houder prima om je stuur blijven zitten. Eenmaal ingevouwen neemt FINN weinig plaats in. Binnenkort gaan we de houder in OMT LIVE aan de tand voelen. Zelf bestellen? Op de website GetFinn.com wordt de houder voor 15 euro gratis verzonden.

[Via: iFun]
Reageer op artikel:
Finn: inventieve fietshouder voor iPhone
Sluiten