Fantastical nu met Watch-ondersteuning

2 reacties

De populaire kalender-app Fantastical 2 heeft zojuist ondersteuning voor de Apple Watch gekregen. Een update van de iPhone-app brengt de belangrijkste functies van Fantastical naar je pols en maakt het mogelijk om afspraken en herinneringen te dicteren.

Fantastical toont een lijst met alle komende afspraken, een lijst met herinneringen, een glance met daarop al je afspraken van vandaag. De app doet ook dienst als snelle herinneringen-app voor de Watch.

Hoewel het op de Apple Watch mogelijk is om herinneringen met Siri in te voeren, is er geen mogelijkheid om deze ook in een lijstje te bekijken. Fantastical doet dat wel en synchroniseert deze met de standaard herinneringen-app van iOS en OS X.
fantasticalforapplewatch
Fantastical is al lange tijd voor iOS en OS X beschikbaar en geliefd om de mogelijkheid om afspraken in ‘gewone’ taal in te voeren. Je typt “eten met Lucas from 1800 to 2030 on Friday at thuis” en de afspraak wordt gemaakt. Dat moet wel in het engels en op de Watch kan je de reminder inspreken.

Via de iPhone is Fantastical 2 voor Apple Watch te personaliseren. Zo kies je of alleen afspraken of ook herinneringen weergeven worden en hoeveel dagen de lijst vooruit weergeeft. Handoff zorgt voor snel schakelen met de Mac.

Fantastical 2 voor Apple Watch is een aanvulling op de iPhone-app van Fantastical. Bestaande gebruikers kunnen updaten.

Reacties

2 reacties
 • Profielfoto
  la1974

  Fantastical op de Mac voor 40 euro. 5 euro op de iPhone, 10 euro op de iPad. En dan niet eens in het Nederlands.

  Belachelijk.

  Heb hem ooit op mijn iPhone en iPad gehad maar ze zijn toch ingewisseld. Zo goed vind ik ze niet. Zeker niet gezien de prijs.

 • Profielfoto
  SvS

  Waarom zouden mensen kalender kopen voor 40 tot 55 euro als we al een standaard agenda app tot onze beschikking hebben en alternatieven een fractie van bovenstaande bedragen kosten? Ik ben benieuwd.