Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 29 juni 2015

Facebook-app nu met hippe fotobewerker

Zijn foto’s die je op Facebook plaatst soms niet een beetje saai? Gelukkig is het vanaf nu mogelijk om je kiekjes voor het uploaden op te leuken met tekst, emoji en filters. Direct vanuit de Facebook-app. Daar is namelijk stilletjes een fotobewerker aan toegevoegd.

De filters, tekst en stickers die toegevoegd worden, zijn alleen binnen Facebook zichtbaar en tasten de originele foto’s niet aan. Er is geen mogelijkheid om de bewerkte foto buiten Facebook op te slaan.

Tekst en stickers zijn door te pinchen groter en kleiner maken of schuin te zetten, dat lijkt een beetje op wat Snapchat doet. De mogelijkheid om op foto’s te tekenen ontbreekt. Facebook heeft de functie nog niet officieel aangekondigd, mogelijk gaat het om een test en is de fotobewerker nog niet bij iedereen zichtbaar. Bij ons verscheen deze wel direct linksonder in de iOS-app na het selecteren van een foto.

Wil je foto’s ook voor het versturen via Facebook Messenger, Whatsapp, iMessage of een andere dienst opleuken? Kijk dan eens naar de gratis app Annotate. Die biedt ongeveer dezelfde functionaliteit.

[Via: TechCrunch]

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Facebook-app nu met hippe fotobewerker
Sluiten