Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 3 juni 2015

Bij Nederlandse grens: ‘Tweede Belgische Apple Store in Antwerpen’

De eerste Belgische Apple Store in Brussel is door Appe bevestigd en opent waarschijnlijk in september. Het blijft niet bij Brussel, er zijn ook concrete aanwijzingen voor een tweede Belgische Apple Store in Antwerpen. Dichtbij de Nederlandse grens.

Belgische nieuwssite De Morgen heeft ontdekt dat Apple via vacaturesite StepStone personeel aan het werven is voor een winkel in de provincie Antwerpen. Er wordt onder andere gezocht naar een Genius en Specialist. 

Doorgaans zoekt Apple via zijn eigen Jobs-site personeel voor winkels, waarom nu voor StepStone is gekozen is onduidelijk. Apple zoekt fulltime winkelmedewerkers met twee jaar ervaring.

Waar in Antwerpen?

De vraag is waar in Antwerpen de Apple Store gevestigd zal worden. De kaart bij de vacatures wijst naar het Grand Bazar-shoppingcentrum in de binnenstad van Antwerpen, waar ook winkels als Fnac (een Belgische high-end electronicawinkel) gevestigd zijn. Al kan de locatie ook een toevallige koppeling van Google Maps zijn.

Het Grand Bazar-shoppingcentrum in Antwerpen.

Een andere optie is de Handelsbeurs aan de Meir. Dit authentieke gebouw ondergaat momenteel een grote renovatie en moet een prestigeproject worden. Hotelketen Marriot gaat zich er als eerste vestigen, er is ongetwijfeld nog een plaatsje voor een winkel van Apple.

De Handelsbeurs in Antwerpen.

Bij Nederlandse grens

De komst van een Apple Store in Antwerpen zou ook goed nieuws zijn voor Nederlanders in Zeeland, Brabant en Limburg. Antwerpen is op gunstige afstand voor inwoners van deze provincies.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bij Nederlandse grens: ‘Tweede Belgische Apple Store in Antwerpen’
Sluiten